Cetatea Homorod

BINE ATI VENIT PE SITE-UL COMUNEI HOMOROD !






15 noiembrie 2016 - ANUNT INCHIDERE CIRCULATIE RUTIERA , 19.11.2016 SI 20.11.2016 INTRE ORELE 08.00 : 17.00 INTERSECTIE DJ132 HOMOROD - CATA- MERCHEASA

20 octombrie 2016 - oferta vanzare teren agricol , legea 17/2014

20 octombrie 2016 - anunt reluare licitatie Mercheasa

5 octombrie 2016 - anunturi licitatie publica 14 octombrie incepand cu ora 10

31 august 2016 - oferta vanzare teren agricol , legea 17/2014

19 mai 2016 - oferta vanzare teren agricol , legea 17/2014

20 ianuarie 2016 - oferta vanzare teren agricol , legea 17/2014







ANUNT:

Comuna Homorod organizeaza licitatie publica in data de 17.08.2012, ora 12 la sediul primariei comunei pentru obiectivul " RECONSTRUCTIE POD PESTE PARAUL HOMORODUL MIC IN LOCALITATEA MERCHEASA.EXECUTIE SI PROIECTARE D.E".

Descarca documente de licitatie



1) In temeiul HCL nr.34/2012 primaria comunei Homorod cu sediul in loc. Homorod, str. Principala, nr.403, tel 0268/286.542 organizeaza in data de 10.05.2012 incepand cu ora 10 licitatie publica in vederea vanzarii unui teren situat in localitatea Homorod, nr.336, in suprafata de 1658 mp. Pretul de pornire al licitatiei este de 1,759 euro/mp. Garantia de participare este de 10% din valoarea totala a terenului, calculat la pretul de pornire, iar taxa de participare este de 100 lei.

2) In temeiul HCL nr.33/2012 primaria comunei Homorod cu sediul in loc. Homorod, str. Principala, nr.403, tel 0268/286.542 organizeaza in data de 10.05.2012 incepand cu ora 13 licitatie publica in vederea vanzarii unui teren situat in localitatea Mercheasa, 286, in suprafata de 1814 mp. Pretul de pornire al licitatiei este de 0,727 euro/mp. Garantia de participare este de 10% din valoarea totala a terenului, calculat la pretul de pornire, iar taxa de participare este de 100 lei.

Lucrari de investitii finalizate in perioada 2009 2010 :
click aici pentru a vizualiza intreg documentul

U.a.t comuna Homorod cu sediul in loc. Homorod, str. Principala, nr.403 in fiecare joi a saptamanii, orele 11:00 organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare in vederea vanzarii cailor aflati in adoptie.Taxa de participare este de 50 lei iar garantia de participare 500 lei. Preturile de pornire sunt urmatoatrele: Masculi 7000 mii lei/exemplar; Femel 5000 mii lei/exemplar; Tineret mascul si femel 2010-2000 lei / exemplar; Tineret mascul femel 2011- 1000 lei/exemplar. Licitatia se va tine la sediul SC PROD IMPEX OLIMPIA SRL.

INFORMATII UTILE:
HOTARAREA nr.38 Din data de 28.09.2011 Privind vanzarea prin licitatie publica deschisa, cu strigare, a cailor aflati in adoptia u.a.t comuna Homorod
click aici pentru a vizualiza intreg documentul


ANUNT U.a.t comuna Homorod cu sediul in loc. Homorod, str. Principala, nr.403 in data de 24.10.2011, ora 11:00 organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare in vederea vanzarii autoturismului marca Nissan X-trail. In caz de neadjudecare datele de desfasurarea a urmatoarelor licitatii sunt 31.10.2011 si 07.11.2011.Licitatia se va desfasura la sediul u.at. comuna Homorod iar pretul de pornire a licitatiei va fi de 25.000 lei. Taxa de participare este de 100 lei iar garantia de participare 500 lei. Pentru relatii suplimenatre sunati la nr. de tel:0268.286.542, fax:0268.286.601. click aici pentru a vizualiza intreg documentul


PRIMARIA COMUNEI HOMOROD
ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI PUBLICE DE EXECUTIE VACANTA DE CONSILIER CLASA I GRAD PRINCIPAL IN CADRUL COMPARTIMENTULUI FINANCIAR CONTABIL

Concursul se organizeaza la sediul Primariei comunei Homorod, astfel:
In data de 30 septembrie 2010, ora 10:00 - proba scrisa,
In data de 01 octombrie 2010, ora 11 :00 - interviul.

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul primariei comunei Homorod, in termen de 20 de zile de la publicarea anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, respectiv de la data de 30 august 2010.

Conditii generale de participare la concurs stabilite conform art.54 din Legea nr.188/1999

Conditii specifice de participare la concurs:
-Studii superioare de lunga durata economice absovite cu diploma de licenta sau echivalenta;
-5 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
-Capacitate de analiza si sinteza;
-Aptitudini de a lucra cu publicul;
-Cunostinte de operare pe calculator (Word, excel).


Bibliografie concurs:
Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici;
Legea nr.7/2004 privind Codul de conduita a functionarilor publici;
Legea nr.82/1991 legea contabilitatii;
Legea nr.500/2002 privind finantele publice;
Legea nr.273/2006 privind finantele publice locale;
Ordinul MF nr.1792/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privina angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor instututiilor publice precum si organizarea, evidenta si raportarea angajamentelor bugetare si legale;
Ordinul MF nr.1753/2004 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarieii elementelor de activ si pasiv;
Ordonanta nr. 119 din 31 august 1999 privind controlul intern si controlul financiar preventiv;
Ordinul nr.522/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice generale referitoare la exercitarea controlului financiar preventiv;
Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal;
OG nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala;
Legea bugetului de stat pe anul 2010.


DOCUMENTELE NECESARE PENTRU INTOCMIREA DOSARULUI DE CONCURS
In vederea participarii la concurs, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, respectiv de la data de 30.08.2010 candidatii depun dosarul de concurs,care va contine in mod obligatoriu urmatoarele documente prevazute la art. 49 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008, cu modificarile si completarile ulterioare:

 Formularul de inscriere;
 Copia actului de identitate;
 Copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
 Copia carnetului de munca sau, dupa caz, o adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
Copiile de pe actele mentionate se prezinta in copii legalizate sau insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs.
 Cazierul judiciar;
 Adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;
 Adeverinta care atesta starea de sanatate contine, in clar, numarul, data, numele emitentului si calitatea acestuia, in formatul standard stabilit de Ministerul Sanatatii Publice.
 Declaratia pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica;
 Dosar de plastic cu sina.

PRIMAR
Ec.Pelei Marcel


Biserica Beclean


Citeste mai mult!
 
 
Primaria Homorod © 2008
Toate drepturile rezervate
Home | Turism | Istorie | Primarul | Consiliul local | Hotarari | Galerie | Formulare | Proiecte de viitor